Takatalven taakka

Aamulla herätessä vastassa oli surullinen näky. Eilen vielä niin kukkeat penkit nuokkuivat takatalven painon alla.

Onneksi lunta ei ole tullut kymmeniä senttejä, kuten pessimistisimmissä säätiedotteissa ennustettiin. Mutta kyllä tämäkin lumimäärä ja sen seurana puhaltava hyytävä kylmyys saa ne pirteimmätkin päät nuokuksiin.

Toivotaan, että lumi ja kylmyys väistyvät pian ja kevät pääsee jälleen etenemään.

Mukavaa viikonloppua hyytävästä ilmasta huolimatta!

Miten teillä, iskikö takatalvi vai selvisittekö säikähdyksellä?

4 thoughts on “Takatalven taakka

 1. Voi, on niin surullinen näky nuo lumen peittämät sipulikukat. Meillä tuli lunta ihan kunnolla, mutta eipä ollut vielä kevätkään niin pitkällä kuin monella muulla pihalla. Äsken paistoi jo aurinkokin ja näytti siltä että ollaan voiton puolella, mutta nyt alkoi sataa uudelleen lunta. Toivotaan pikaista takatalven loppua!

  Tykkää

  1. Toivotaan tosiaan, että takatalvi loppuisi pian kaikkialla ja aurinko alkaisi jälleen lämmittää – ja valaista. On ollut niin pimeääkin viime päivinä. Meilläkin paistoi aurinko tänään ihan hetken, mutta nyt taivas on jälleen harmaa ja pilvinen. Saa nähdä, mitä sieltä kohta sataa. Mukavaa viikonloppua sinulle säästä huolimatta 🙂

   Tykkää

 2. Aika surullisen näköistä. Sipulikukat varmaan lumesta ja kylmyydestä selviävät. Toivottavasti kaikki muutkin. Ja toivottavasti sää muuttuu pian låmpimämmäksi.

  Tykkää

  1. Eivät sipulikasvit tosiaan taidan ihan pienestä onneksi säikähtää, vaikka hyvin surullisilta eilen näyttivätkin. Lumet sulivat tänään pois penkkien päältä ja pääsin vähän tutkailemaan kasvien vointia. Ja aika lailla jyrän alle jääneiltähän nuo näyttivät. Tosin tänään on ollut niin jäätävän kylmä ilma, etten yhtään ihmettele kasvien lamaantunutta olemusta. Toivotaan, että aurinko ne jälleen pian herättelee täyteen kasvuun. Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s