Kohti uutta vuotta

Joulukuu ja samalla koko vuosi alkaa kääntyä kohti loppuaan. Nyt on hyvä hetki pysähtyä hetkeksi miettimään kuluneen vuoden tapahtumia ja ehkä tehdä jokunen suunnitelma myös tulevalle vuodelle.

Kulunut vuosi piti sisällään niin hyviä kuin harmillisempiakin tapahtumia. Yksi suurimmista ja merkittävimmistä tapahtumista oli ehdottomasti tyttären kouluun lähtö. Se oli suuri muutos meidän elämässämme ja haikea kasvamisen paikka meille vanhemmille. Näin syyslukukauden jälkeen voi sanoa, että kaikki on mennyt mainiosti ja kaikki huoleni ovat tähän mennessä osoittautuneet turhiksi. Niin se maailma vain menee: lapset kasvavat ja itse on yritettävä kasvaa siinä mukana.

Toinen merkittävä asia tänä vuonna oli tämän blogin perustaminen. Olin miettinyt sen aloittamista jo jonkin aikaa, mutta tänä vuonna alkoi aika tuntua oikealta. Se oli hyvä päätös, sillä blogi on antanut minulle paljon. Se on tuonut minulle uusia ystäviä ja sen kautta olen oppinut paljon lisää puutarhanhoidosta. Blogi on opettanut minulle uusia asioita myös valokuvaamisesta, kirjoittamisesta sekä luonnollisesti myös blogaamisesta itsestään. Paljon on vielä opittavaa, mutta alkuun on ainakin nyt päästy.

Näiden vuoden 2018 tykätyimpien instagram-kuvien myötä haluan kiittää teitä rakkaat lukijat kuluneesta vuodesta ja toivottaa teille

hyvää ja onnellista uutta vuotta 2019!

Mainokset

4 thoughts on “Kohti uutta vuotta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s