Joulun lähestyessä

Huomaan pikkuhiljaa virittäytyväni jouluisempiin tunnelmiin. Kynttilät ja kausivalot ovat loistaneet meillä jo pidemmän aikaa, mutta nyt joulu alkaa vähitellen hiipiä mukaan myös muulla tapaa.

Kuusi3-T

Viikonloppuna koristelimme tytön kanssa pienen kuusen, jonka olin alkusyksystä kaivanut ylös kukkapenkkiä varjostamasta ja istuttanut ruukkuun.

IMG_6268-T

Nyt kuusi sai oksilleen ledivaloköynöksen ja kirpputorilta löytämiäni olkikoristeita. Asetimme kuusen oven pieleen toivottamaan kotiin tulijat tervetulleeksi.

Kuusi-T

Onhan jouluun vielä matkaa, mutta miksi panttata jouluvalmisteluja viime hetkille, kun voi alkaa nauttia joulun lähestymisestä jo nyt- kaikessa rauhassa. Minulle joulun odottaminen ja valmistelut ovat melkein kivempaa kuin itse varsinainen juhla.

Niinpä toivotan kaikille teillekin oikein ihanaa joulun odotusta!

Kuusi2-T

Joko teillä fiilistellään joulua? Miten lähestyvä joulu näkyy teidän kotonanne? Vai näkyykö vielä lainkaan?

 

8 thoughts on “Joulun lähestyessä

 1. Kiitos haasteesta, Heidi, alemmassa postauksessasi. Joulu ja opinnot ovat saaneet valtaisan kiireen aikaan meikäläisen elämässä. Kaunis kuusi ja koristeet. Kivaa viikkoa!

  Tykkää

 2. Kekseliäs idea tuo väärässä olevan kuusen kaivaminen ruukkupuuksi. Jouluun valmistautuminen näkyy meilllä tällä hetkellä ainoastaan sillä lailla, että työn alla on itsetehty joulukalenteri lapsille. Jokunen päivä siinä vielä menee väkerrellessä. Lähempänä joulukuuta laitetaan lisää ulkovaloja ja ehkä jo sisällekin jotain jouluista. Mukavaa viikkoa!

  Tykkää

  1. En raaskinut heittää kuusta poiskaan, joten istutin sen ruukkuun. Olihan se vähän turhan jouluisen näköinen vielä lokakuussa nököttäessään tuossa talon nurkalla, mutta nyt se toimii 🙂 Julkaisehan sitten postaus, millaista kalenteria teet. Olisi kiva saada uusia ideoita 🙂 Meillä mennään kalenterin kanssa tänä vuonna viimevuotisella teemalla. Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Tykkää

 3. Kaunis pikkukuusi ja suloiset olkikoristeet! Meillä on tähän mennessä vasta tunnelmavaloja, mutta ensi viikonloppuna yritän saada jo jotain pientä koristettakin esille. Kaikkea hyvää viikkoosi!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s