Auringonkukkien istutusta

Enpä muista säiden suhteen tuollaista toukokuuta koskaan olleen, kuin juuri päättynyt oli! En myöskään muista yhtä kiireistä toukokuuta olleen, kuin juuri päättynyt oli. Töissä oli monta isoa projektia päällekkäin, tytön harrastuksissa oli monta isoa projektia päällekkäin ja kotona oli kaikenlaista projektia päällekkäin.

Kiire oli siellä ja kiire oli täällä, koko ajan sai olla joko menossa jonnekin tai tulossa jostain. Kiire alkoi jo tuntua kintereissä, mikä näkyi myös blogipäivityksissä – tarkemmin sanottuna niiden puutteena. Mutta nyt alkaa helpottaa. Toukokuu on vaihtunut kesäkuuksi, harrastukset ovat kesälomalla ja töissäkin alkaa jo tilanne vähän normalisoitua.

IMG_3030-T

Onneksi on ollut – ja on – piha ja puutarha, jossa rentoutua. Se on kyllä parasta terapiaa! Toukokuun loppupäivinä olemme tyttösen kanssa terapioineet muun muassa istuttamalla esikasvatetut auringonkukan taimet ulos kasvupaikalleen leikkimökin seinustalle.

IMG_3460-T

Kyllähän taimet vielä varsin honteloilta näyttävät, mutta luulen niiden pärjäävän paremmin ulkona, kuin minikasvihuoneessa sisällä.

Nuo kuituruukut ovat tosi käteviä esikasvatukseen. Ne voi istuttaa myöhemmin suoraan maahan, johon ne lopulta maatuvat. Näppärää!

IMG_3461.-TJPG

Toivotaan pikkutaimille onnea uudessa kasvupaikassaan. Aurinkoa ainakin näyttäisi riittävän! Täytyy nyt edelleen pitää huolta myös niiden kastelusta.

IMG_3463-T

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s